
Wasabi-avokadomurska ja inkiväärikatkarapu seesaminsiemenillä
Valmistusaika 10 minuutit
Number of Servings: 1

ENERGIA (kcal)
167kcal
RASVA
10.3g
TYYDYTTYNEIDEN OSUUS
2.1g
HIILIHYDRAATIT
9.1g
SOKERIEN OSUUS
1.4g
KUITU
3.7g
PROTEIINI
7.1g
SUOLA
0.87g
- 100 grammaa kohti
- Annosta kohti
Ainekset
½ tl wasabitahnaa (2,5g) – tai oman maun mukaan
Hieman sitruunamehua (puolikas sitruuna 20g)
½ avokado (70g) – kuori ja poista kivi
6 keitettyä jättikatkarapua (48g)
1 rkl säilöttyä inkivääriä hienonnettuna (10g)
½ tl vähäsuolaista soijakastiketta (6g)
2 kpl Ryvita Sesame Rye Näkkileipä (20g)
Menetelmä
- Laita avokado, wasabitahna, sitruunamehu ja hieman suolaa kulhoon ja murskaa avokadot karkeaksi seokseksi.
- Sekoita katkaravut, säilötty inkivääri ja soijakastike eri kulhossa.
- Levitä wasabi-avokadomurskaa ruisnäkkileiville, asettele sen päälle katkarapuja ja koristele seesaminsiemenillä.