Wasabi-avokadomurska ja inkiväärikatkarapu seesaminsiemenillä

Wasabi-avokadomurska ja inkiväärikatkarapu seesaminsiemenillä


Valmistusaika 10 minuutit

Number of Servings: 1


Tulostettava resepti
Wasabi-avokadomurska ja inkiväärikatkarapu seesaminsiemenillä
ENERGIA (kcal)
167kcal
RASVA
10.3g
TYYDYTTYNEIDEN OSUUS
2.1g
HIILIHYDRAATIT
9.1g
SOKERIEN OSUUS
1.4g
KUITU
3.7g
PROTEIINI
7.1g
SUOLA
0.87g
  • 100 grammaa kohti
  • Annosta kohti

Ainekset

½ tl wasabitahnaa (2,5g) – tai oman maun mukaan

Hieman sitruunamehua (puolikas sitruuna 20g)

½ avokado (70g) – kuori ja poista kivi

6 keitettyä jättikatkarapua (48g)

1 rkl säilöttyä inkivääriä hienonnettuna (10g)

½ tl vähäsuolaista soijakastiketta (6g)

2 kpl Ryvita Sesame Rye Näkkileipä (20g)

Menetelmä

  1. Laita avokado, wasabitahna, sitruunamehu ja hieman suolaa kulhoon ja murskaa avokadot karkeaksi seokseksi.
  2. Sekoita katkaravut, säilötty inkivääri ja soijakastike eri kulhossa.
  3. Levitä wasabi-avokadomurskaa ruisnäkkileiville, asettele sen päälle katkarapuja ja koristele seesaminsiemenillä.