Vispattua fetaa timjamilla ja hunajalla maustettuna

Vispattua fetaa timjamilla ja hunajalla maustettuna


Valmistusaika 10 minuutit

Number of Servings: 2


Resepti Ryvita

Tulostettava resepti
Vispattua fetaa timjamilla ja hunajalla maustettuna
ENERGIA (kcal)
236kcal
RASVA
12.1g
TYYDYTTYNEIDEN OSUUS
4.7g
HIILIHYDRAATIT
23.4g
SOKERIEN OSUUS
11.6g
KUITU
1.4g
PROTEIINI
7.5g
SUOLA
0.86g
  • 100 grammaa kohti
  • Annosta kohti

Ainekset

75g maustamatonta jogurttia

50g fetajuustoa

½ sitruunan mehu (20g)

1 rkl extra virgin -oliiviöljyä (12,6g)

½ tl kuivattua timjamia (0,5g)

1 rkl juoksevaa hunajaa (21g)

4 kpl Ryvita Multi-Grain Crackerbread (40g)

Menetelmä

  1. Laita jogurtti, fetajuusto, sitruunamehu ja oliiviöljy kulhoon ja vispaa tasaiseksi ja kuohkeaksi seokseksi. Sekoita sitten joukkoon kuivattu timjami ja ripaus mustapippuria.
  2. Levitä seos crackerbreadille ja valuta päälle hieman hunajaa ennen tarjoilua.