
Tonnikala, Philadelphia-juusto, oliivit ja keitetty kananmuna
Valmistusaika 10 minuutit
Number of Servings: 2

ENERGIA (kcal)
145kcal
RASVA
4.9g
TYYDYTTYNEIDEN OSUUS
2g
HIILIHYDRAATIT
8.4g
SOKERIEN OSUUS
1.5g
KUITU
2.3g
PROTEIINI
15.6g
SUOLA
0.49g
- 100 grammaa kohti
- Annosta kohti
Ainekset
1 kananmuna
3 rkl Philadelphia Greek Style -tuorejuustoa
Loraus sitruunamehua
1 tölkki tonnikalan paloja vedessä
4 kpl Ryvita Multi-Grain Rye Näkkileipä
5 mustaa kivetöntä oliivia viipaloituna
Menetelmä
- Keitä kananmunia kiehuvassa vedessä 7 minuuttia, ja jäähdytä ne sitten kylmän vesihanan alla. Kuori jäähtyneet kananmunat ja leikkaa ne neljä osaan.
- Sekoita Philadelphia-juusto, sitruunamehu ja hieman mustapippuria kulhossa. Kääntele tonnikalan palat sitten varoen juuston joukkoon.
- Laita ruisnäkkileipien päälle tonnikala-juustoseosta. Viimeistele kananmunan viipaleella ja mustilla oliiveilla.