Tonnikala, Philadelphia-juusto, oliivit ja keitetty kananmuna

Tonnikala, Philadelphia-juusto, oliivit ja keitetty kananmuna


Valmistusaika 10 minuutit

Number of Servings: 2


Resepti Ryvita

Tulostettava resepti
Tonnikala, Philadelphia-juusto, oliivit ja keitetty kananmuna
ENERGIA (kcal)
145kcal
RASVA
4.9g
TYYDYTTYNEIDEN OSUUS
2g
HIILIHYDRAATIT
8.4g
SOKERIEN OSUUS
1.5g
KUITU
2.3g
PROTEIINI
15.6g
SUOLA
0.49g
  • 100 grammaa kohti
  • Annosta kohti

Ainekset

1 kananmuna

3 rkl Philadelphia Greek Style -tuorejuustoa

Loraus sitruunamehua

1 tölkki tonnikalan paloja vedessä

4 kpl Ryvita Multi-Grain Rye Näkkileipä

5 mustaa kivetöntä oliivia viipaloituna

Menetelmä

  1. Keitä kananmunia kiehuvassa vedessä 7 minuuttia, ja jäähdytä ne sitten kylmän vesihanan alla. Kuori jäähtyneet kananmunat ja leikkaa ne neljä osaan.
  2. Sekoita Philadelphia-juusto, sitruunamehu ja hieman mustapippuria kulhossa. Kääntele tonnikalan palat sitten varoen juuston joukkoon.
  3. Laita ruisnäkkileipien päälle tonnikala-juustoseosta. Viimeistele kananmunan viipaleella ja mustilla oliiveilla.