Savulohi, marinoitu punasipuli ja tilli

Savulohi, marinoitu punasipuli ja tilli


Valmistusaika 15 minuutit

Number of Servings: 1


Resepti Ryvita

Tulostettava resepti
Savulohi, marinoitu punasipuli ja tilli
ENERGIA (kcal)
155kcal
RASVA
4.2g
TYYDYTTYNEIDEN OSUUS
0.87g
HIILIHYDRAATIT
18g
SOKERIEN OSUUS
13g
KUITU
0.77g
PROTEIINI
10g
SUOLA
1.3g
  • 100 grammaa kohti
  • Annosta kohti

Ainekset

2 rkl omenaviinietikkaa

1 rkl juoksevaa hunajaa

1/4 punasipuli ohuina viipaleina (30g)

2 viipaletta savulohta (56g)

2 kpl Multi-Grain Näkkileipä

Muutama tillin oksa (4g)

Menetelmä

  1. Vispaa hunaja omenaviinietikkaan ja sekoita sitten joukkoon punasipuli. Anna marinoitua 10 minuutin ajan.
  2. Laita jokaisen crackerbreadin päälle viipale savulohta, vähän marinoitua punasipulia ja muutama tillin lehti. Mausta mustapippurilla.