
Rapea parmankinkku, munakokkeli ja ruohosipuli
Valmistusaika 15 minuutit
Number of Servings: 1

ENERGIA (kcal)
258kcal
RASVA
16.2g
TYYDYTTYNEIDEN OSUUS
7.4g
HIILIHYDRAATIT
12.5g
SOKERIEN OSUUS
1.5g
KUITU
4.1g
PROTEIINI
13.5g
SUOLA
1.4g
- 100 grammaa kohti
- Annosta kohti
Ainekset
1 viipale parmankinkkua (34g)
1 kananmuna
Loraus maitoa (20g)
Pieni kimppu ruohosipulia silputtuna (3g)
2 kpl Ryvita Multigrain Rye Näkkileipä
Menetelmä
- Kuumenna uunigrilli korkeaan lämpötilaan.
- Laita kinkku uunilevylle ja grillaa 3–4 minuuttia tai kunnes se on tummaa ja rapeaa.
- Vispaa kananmuna, maito ja osa ruohosipulista (jätä osa koristeluun) kulhossa. Lisää suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
- Kuumenna pieni tarttumaton kattila ja kaada kananmunasekoitus kattilaan. Sekoita silloin tällöin ja kypsennä, kunnes kokkeli on juuri ja juuri kypsä.
- Asettele munakokkeli, rapea parmankinkku ja loput ruohosipulisilpusta näkkileipien päälle.