Benedictin munat

Benedictin munat


Valmistusaika 10 minuutit

Number of Servings: 1


Tulostettava resepti
Benedictin munat
ENERGIA (kcal)
173kcal
RASVA
8.9g
TYYDYTTYNEIDEN OSUUS
4.5g
HIILIHYDRAATIT
12.4g
SOKERIEN OSUUS
1.6g
KUITU
2.1g
PROTEIINI
9.5g
SUOLA
0.92g
  • 100 grammaa kohti
  • Annosta kohti

Ainekset

2 rkl vähärasvaista ranskankermaa

1 tl dijon-sinappia

1 tl sitruunamehua

1 keskikokoinen kananmuna (noin 50g)

2 kinkunviipaletta (40g)

Muutama ruohosipuli silputtuna (1g)

2 kpl Sesame Rye Näkkileipä

Menetelmä

  1. Sekoita ranskankerma, sinappi, sitruunamehu ja hieman suolaa pienessä kulhossa.
  2. Keitä kananmunia kiehuvassa vedessä 6 minuuttia. Jäähdytä ne kylmässä vedessä, kuori ja puolita.
  3. Laita rye cakesien päälle kinkunsiivu, puolikas kananmuna, hieman kastiketta ja ruohosipulia.