Bataatti-kevätsipulimuusi fetajuustolla ja korianterilla

Bataatti-kevätsipulimuusi fetajuustolla ja korianterilla


Valmistusaika 45 minuutit

Number of Servings: 2


Resepti Ryvita

Tulostettava resepti
Bataatti-kevätsipulimuusi fetajuustolla ja korianterilla
ENERGIA (kcal)
228kcal
RASVA
5.3g
TYYDYTTYNEIDEN OSUUS
3g
HIILIHYDRAATIT
35.9g
SOKERIEN OSUUS
6.8g
KUITU
3.2g
PROTEIINI
7.5g
SUOLA
0.91g
  • 100 grammaa kohti
  • Annosta kohti

Ainekset

1 pieni bataatti (98g)

1 kevätsipuli hienonnettuna (11g)

½ tl paprikajauhetta (1,1g)

Hyppysellinen chilihiutaleita (0,6g)

Pieni kimppu korianteria pilkottuna (4g) – säästä muutama lehti koristeeksi

50g fetajuustoa

4 kpl Ryvita Multi-Grain Näkkileipä (80g)

Menetelmä

  1. Kuumenna uuni lämpötilaan 200 °C (kiertoilmauunissa 180 °C ja kaasu-uunissa asetus 6).
  2. Aseta bataatti pieneen uunivuokaan ja paista uunissa 30‑40 minuuttia, kunnes se on pehmeää ja täysin kypsää.
  3. Anna bataatin jäähtyä hetki ja kaavi se sitten kulhoon. Lisää kevätsipuli, paprikajauhe, chilihiutaleet, pilkottu korianteri ja hieman suolaa ja muusaa seos.
  4. Levitä muusi crackerbreadien päälle, lisää murennettu feta ja koristele muutamalla korianterin lehdellä.