
Bataatti-kevätsipulimuusi fetajuustolla ja korianterilla
Valmistusaika 45 minuutit
Number of Servings: 2

ENERGIA (kcal)
228kcal
RASVA
5.3g
TYYDYTTYNEIDEN OSUUS
3g
HIILIHYDRAATIT
35.9g
SOKERIEN OSUUS
6.8g
KUITU
3.2g
PROTEIINI
7.5g
SUOLA
0.91g
- 100 grammaa kohti
- Annosta kohti
Ainekset
1 pieni bataatti (98g)
1 kevätsipuli hienonnettuna (11g)
½ tl paprikajauhetta (1,1g)
Hyppysellinen chilihiutaleita (0,6g)
Pieni kimppu korianteria pilkottuna (4g) – säästä muutama lehti koristeeksi
50g fetajuustoa
4 kpl Ryvita Multi-Grain Näkkileipä (80g)
Menetelmä
- Kuumenna uuni lämpötilaan 200 °C (kiertoilmauunissa 180 °C ja kaasu-uunissa asetus 6).
- Aseta bataatti pieneen uunivuokaan ja paista uunissa 30‑40 minuuttia, kunnes se on pehmeää ja täysin kypsää.
- Anna bataatin jäähtyä hetki ja kaavi se sitten kulhoon. Lisää kevätsipuli, paprikajauhe, chilihiutaleet, pilkottu korianteri ja hieman suolaa ja muusaa seos.
- Levitä muusi crackerbreadien päälle, lisää murennettu feta ja koristele muutamalla korianterin lehdellä.